Snijmachines

Snijmachine als ruitverwijderaar
Ruitschade opgelopen en de ruit verwijderen? Met het gebruik van onze ruitverwijderaars als snijmachine kan je vastgekitte voorruiten of achterruiten lossnijden en deze vervangen. Zo kan je gemakkelijk ruiten met een barst of sterretje omwisselen voor een nieuwe ruit. Met het gebruiken van een pneumatische snijmachine op geperste lucht kan je efficiënt en secuur te werk gaan voor een strak eindresultaat.

1 product

  1. Ruitverwijderaar
    Ruitverwijderaar Art. EG308
    Onze prijs
    € 188,88 € 156,10
    Op voorraad

1 product

Veilig snijden met snijmachines van de specialist

Wanneer je werkt met een snijmachine, vinden wij het van belang dat je zo veilig mogelijk te werk kunt gaan met een betrouwbare luchtdrukapparaat. Zo hebben wij bijvoorbeeld onze Eagle ruitverwijderaar, waar je handig en snel gekitte ruiten mee kunt verwijderen. Maar wij bieden nog veel meer mogelijkheden om al jouw (automotive) kluswerk met veilig luchtdrukgereedschap te realiseren. Koop daarom al jouw benodigd pneumatisch gereedschap bij Toolspecial.

Snijmachines kopen bij Toolspecial

Met het grootste gemak bestel je bij Toolspecial. Zo geniet je gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,-. Daarbij heb je jouw pneumatisch gereedschap de eerstvolgende werkdag in huis, wanneer je voor 16:00u bestelt. Met ons veertiendaags retourbeleid kan je eenvoudig jouw luchtdrukgereedschap zonder opgaaf van reden retourneren. Verder nog vragen? Neem dan contact met ons op!