Freesmachines

Een freesmachine gebruik je voor het verwijderen van puntlassen. Frezen gebeurt op een freesbank. Het product zit in een klem en de frees beweegt zich in verschillende posities om het product de gewenste vorm te geven. Bij frezen draait alleen het gereedschap en kunnen zeer uitlopende bewerkingen uitgevoerd worden op een product. Bij Toolspecial.com vind je altijd scherpe prijzen, ook voor de freesmachines.

1 product

  1. Puntlasfreesmachine
    Puntlasfreesmachine Art. EG327HN
    Onze prijs
    € 399,30 € 330,00
    Op voorraad

1 product

Werking freesmachine

Een freesmachine verwijdert eenvoudig puntlassen. De machine klemt zich met eigen kracht. Door de constante druk is de levensduur van de freesbit aanzienlijk langer. Wij bieden uitsluitend freesmachines van topmerken, zoals Eagle. Zo weet je altijd zeker dat je de beste producten in huis haalt.

Freesmachine kopen bij Toolspecial

De juiste freesmachine gevonden? Bestel eenvoudig en snel in onze webshop. Wij doen we er alles aan om je een positieve ervaring te geven bij het winkelen bij Toolspecial. Wanneer je op werkdagen jouw bestelling voor 16.00 u plaatst, heb je het de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteer je van gratis verzending van jouw pneumatisch gereedschap bij een bestelling vanaf € 50,- en kan je jouw aankoop zonder problemen binnen 14 dagen retourneren.