Toolspecial.com

Toolspecial is dé leverancier van gereedschappen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle overige werkplaats benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit ruim 50.000 topproducten van merken. U kent ons van het ‘shop-in-shop’ concept voor gereedschappen, het Toolspecial Magazine en onze webshop.

 

Vernieuwd

 

Toolspecial.com is geheel vernieuwd. Informatie, gebruiksvriendelijkheid en gereedschapstips staan centraal. Steeds vaker wordt informatie online gevraagd. Daar speelt deze nieuwe website op in met meer mogelijkheden om online artikelinformatie te halen en te bestellen. De vernieuwde webshop biedt via duidelijke rubrieken een slim overzicht van de beschikbare gereedschappen. Van acculaders tot werkplaatsuitrusting. Van handgereedschap tot pneumatisch gereedschap. Alles is overzichtelijk gerangschikt, makkelijk te vinden en voorzien van duidelijke productomschrijvingen.

 

Nieuws, tips en filmpjes

 

Via de nieuwe homepage is ook het laatste nieuws beschikbaar met betrekking tot de nieuwste gereedschappen, maar ook reviews over onze producten. Daarnaast vindt u filmpjes die uitleg geven over de werking van bepaalde gereedschappen in de praktijk. Hier is bijvoorbeeld te zien hoe je via uitlees/diagnoseapparatuur de remblokken van een EPB-systeem kunt deblokkeren of welke praktische toepassings- mogelijkheden de nieuwste generatie gereedschapskarren bieden.