Armbescherming

Kevlar hand- en armbescherming bij warmte
Werk je met hete motoronderdelen zoals het motorblok of de uitlaat? En wil je een hittebestendige of warmte handschoen? Gebruik dan kevlar arm sleeves en voorkom krassen, schrammen en brandwonden. Kevlar sleeves kunnen gebruikt worden als laser handschoen en maken het werken gemakkelijker en bovenal veiliger. Zo bieden wij bij Toolspecial.com nog meer persoonlijke bescherming waarmee je veilig klust en aan de veiligheidsvoorschriften voldoet.

1 product

  1. Arm-/handbescherming
    Onze prijs
    € 28,80 € 23,80
    Tijdelijk niet op voorraad, wel bestelbaar

1 product

Laser hittebestendige handschoen voor de arm

Het merk Laser biedt een beschermende kous voor de hitte tijdens het werken met warme materialen, zoals onderdelen van een auto. Met een stevige kevlar uitvoering is jouw arm en hand voldoende beschermd, terwijl praktisch design ervoor zorgt dat arm sleeves goed blijven zitten. Benieuwd of deze hittebestendige handschoenen/sleeves ook voor jouw klus geschikt zijn? Neem dan contact met ons op!

Kevlar arm sleeves tegen hitte kopen bij Toolspecial

Bij Toolspecial profiteer je van een snelle levering op de volgende werkdag, wanneer je bestelt voor 16:00u. Daarbij geniet je gratis levering als jouw bestelling meer dan € 50,- bedraagt. Verander je binnen 14 dagen van gedachten? Dan kan je gerust jouw artikel bij ons retourneren. Als je verder op de hoogte wilt blijven van onze aanbiedingen en acties, schrijf je je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief.