• Op werkdagen voor 16.00 uur
  besteld, morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Het beste assortiment
  voor uw werkplaats
 • Thuiswinkel waarborg

Deb

Deb huidbescherming en verzorging
Om de huid in een automotive omgeving te beschermen en verzorgen, heeft Deb specifieke huidbeschermende producten en diensten ontwikkeld. Away from Home skin care is al meer dan 65 jaar de kernactiviteit van Deb. Daarmee hebben ze alles in huis voor een gestructureerde aanpak van complexe aspecten van huidbescherming. Na hard werken wil je met schone handen de deur uit. Kies voor Deb Reinigingsmiddel Janitol Plus en heb altijd genoeg in huis!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deb reinigingsmiddel

Het assortiment Deb huidbescherming en -verzorging bestaat uit:

 1. Bescherming: crèmes die vóór het werk worden aangebracht om het contact tussen de huid en verontreinigende of irriterende stoffen te beperken, de huid te beschermen tegen ongunstige omstandigheden en reiniging van de huid te vergemakkelijken. Door toepassing van deze crème is reiniging met een zeer mild middel mogelijk. 
 2. Reiniging: goede reiniging van de handen speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van beroepshuidziekten. Van belang is dat reinigers worden gebruikt die de handen ontdoen van vuil en irriterende stoffen zonder de huid aan te tasten. 
 3. Desinfecteren: producten die zonder water kunnen worden toegepast om ziektekiemen te doden, de handhygiëne te versterken en de huid te desinfecteren. Ideaal voor gebruik in cafetaria, in openbare toiletten en in kantoren. Herstellen: na het werk aan te brengen herstellende crèmes die de huid zacht en soepel, en dus gezond houden.

Deb reinigingsmiddelen koop je voordelig online bij Toolspecial

Bestel Deb reinigingsmiddelen eenvoudig online bij Toolspecial. Wij beschikken over het beste assortiment voor jouw werkplaats. Heb je vragen over Deb of over andere merken? Twijfel dan niet en neem contact op met onze deskundige klantenservice. Voor vragen kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.