• Op werkdagen voor 16.00 uur
  besteld, morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Het beste assortiment
  voor uw werkplaats
 • Thuiswinkel waarborg

Toolspecial actie magazine 27 maart t/m 25 juni 2020

Het nieuwe Toolspecial magazine staat wederom vol met nieuwe producten en speciale acties!

 

Het Toolspecial magazine, geldig van 27 maart t/m 25 juni 2020, staat vol met nieuwe producten van onder meer Hazet, Eagle, Diadora, Compac, Midtronics, GYS en nog veel meer!

Speciaal gereedschap

In dit Toolspecial Magazine is een thema opgenomen specifiek gericht op speciaal gereedschap. Binnen dit 20 pagina’s tellende thema, vindt u een veelzijdig aanbod, ingedeeld op toepassingscategorie. Namelijk, special gereedschap voor de motor, brandstof, distributie, versnellingsbak, koeling, diagnose en elektra. Hiermee biedt Toolspecial de monteur het juiste gereedschap voor iedere situatie! Deze speciaal gereedschappen zijn ook via kenteken en/of autotype te vinden bij de aan Fource gelieerde garageplatformen. De gereedschappen worden dan getoond onder de te monteren onderdelen.

Zicht, grip en stoppen

Veiligheid is een belangrijke factor in het verkeer. In het Toolspecial Magazine staan dan ook veel producten ronden de thema’s zicht, grip en stoppen. Ook is er een speciale selectie gemaakt met gereedschap dat uitermate goed van pas komt tijdens de APK.

Acties en specials

Zoals u gewend bent staat het nieuwe magazine ook weer vol met mooie acties en specials. Wat te denken van de exclusieve Sonig Racing Edtion S9 gereedschapswagen, waarbij nu ook een gratis Aston Martin Red Bull Racing cap wordt meegeleverd. Daarnaast ontvangt u bij een selectie aan producten een gratis Jan van Haasteren formule 1 puzzel of een Carrera GO! MAX SPEED racebaan!

Let opde getoonde prijzen in het actiemagazine zijn excl. BTW.

Acties zijn geldig van 27 maart t/m 25 juni 2020

            Download het actiemagazine (PDF)