• Op werkdagen voor 16.00 uur
  besteld, morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Het beste assortiment
  voor uw werkplaats
 • Thuiswinkel waarborg

Toolspecial actie magazine 26 juni t/m 23 september 2020

 

Het Toolspecial magazine, geldig van 25 juni t/m 23 september 2020, staat vol met nieuwe producten van onder meer Laser, Fix, Powerhand, GYS, Makita, Metabo, Diadora en nog veel meer!

Besparing

In dit Toolspecial magazine is een thema opgenomen specifiek gericht op besparing. Zo zijn er een aantal producten opgenomen in het magazine die helpen om sneller en efficiënter te werken waardoor arbeidstijd bespaard wordt. Bijvoorbeeld de veerspannerset van Hazet waar maar liefst 2 uur mee wordt bespaard bij demontage en montage van Audi veren of de inductieverhitterset die iedere bout binnen 20 seconden warm stookt, waardoor deze snel los komt! Daarnaast staat het magazine ook boordevol acties welke leiden tot financiële besparing. Ook staan er verschillende handige bespaartips in het magazine!

Acties en specials

Zoals u gewend bent staat het nieuwe magazine ook weer vol met mooie acties en specials. Wat te denken van de compressor voordeelset van Eagle waar u meer dan €93,- mee bespaart! Of de Sonic S9 gereedschapswagen met 7 gevulde lades waar u meer dan €1300,- mee bespaart!

Let opde getoonde prijzen in het actiemagazine zijn excl. BTW.

Acties zijn geldig van 26 juni t/m 23 september 2020

            Download het actiemagazine (PDF)