• Op werkdagen voor 16.00 uur
  besteld, morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Het beste assortiment
  voor uw werkplaats
 • Thuiswinkel waarborg

Verzending & bezorging

Wanneer de bestelling inclusief een goedgekeurde betaling voor 16:00 uur bij ons binnen is wordt uw bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd vanuit ons distributie centrum. Uw bestellingen zal dan via DHL op het door u aangegeven afleveradres worden bezorgd.

 

TRACK & TRACE

Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, volg je het via de track & trace link op de website van de bezorgdienst van jouw bestelling. Je vindt deze link in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen track & trace in de verzendbevestiging. Deze zendingen kun je namelijk niet volgen.

 

CONTROLEER UW BRIEVENBUS

Heb je een Niet thuis-bericht ontvangen? Mogelijk is je pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland. Mocht je dan alsnog geen pakket ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Besteld op:

maandag (vóór 16.00 uur)

dinsdag (vóór 16.00 uur)

woensdag (vóór 16.00 uur)

donderdag (vóór 16.00 uur)

vrijdag (vóór 16.00 uur)

zaterdag

zondag

Bezorgd op:

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

dinsdag

dinsdag

*Bij artikelen die op een pallet worden verzonden of bij artikelen met een hoger gewicht dan 50 kg, dient u rekening te houden met een extra dag levertijd. Dit heeft te maken met een extra handeling bij DHL.

 

VERZENDKOSTEN

Het verzenden van orders met een bestelbedrag hoger dan 50,00 Euro incl. btw, geschiedt gratis binnen de Benelux. Bij orderbedragen lager dan 50,00 Euro incl. btw zijn de verzendkosten 4,95 Euro.

 

Voor verzendingen buiten de Benelux kunt u contact opnemen met onze klantenservice.