Gratis verzending
vanaf € 50,-
14 dagen
bedenktijd
Het beste assortiment
voor uw werkplaats
Op werkdagen voor 16.00 uur
besteld, morgen in huis*
Gratis verzending
vanaf € 50,-
14 dagen
bedenktijd
Het beste assortiment
voor uw werkplaats

Betaling


Veilig betalen

Onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Buckaroo. (zie www.buckaroo.nl ). Buckaroo maakt gebruik van de SSL-technologie (Secure Socket Layer) om uw persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet. Als Buckaroo uw betaling heeft ontvangen en gecontroleerd, krijgen wij een akkoord en gaan we uw bestelling verwerken. De orderbevestiging ontvangt u via email. Het is daarom belangrijk dat u het juiste e-mail adres opgeeft. Via de orderbevestiging geven we aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat we de order hebben ontvangen.

iDeal
iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internet bankier omgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u uzelf niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaal omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Credit Card
Wij accepteren betalingen met Mastercard, VISA en American Express. Bij betaling van uw bestelling met creditcard wordt u via onze - met SSL-beveiligde - verbindingen naar het speciale betaalmenu van Buckaroo geleid. Bij het betalen per creditcard wordt altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard ook echt in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Overigens rekenen wij 2,5% aan kosten van de creditcard maatschappijen door. Uw bestelling wordt binnen één werkdag gecontroleerd.

PayPal
Bij betaling per creditcard wordt u naar het speciale betaalmenu van Paypal geleid. Uw creditcard gegevens worden nergens opgeslagen; via Paypal wordt ook rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd. Zoals aangegeven komen de creditcard gegevens nooit in ons bezit. Ook voor PayPal rekenen wij 3,4% kosten transactiekosten door. Uw bestelling wordt binnen één werkdag gecontroleerd.

Mistercash
Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wit gaan maken van Mistercash kunt u dit aanvragen bij de bank waar u bankiert. U krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. U kunt dan gewoon met deze kaart en uw PIN-code uw betalingen doen. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor www.toolspecial.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.toolspecial.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,-  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website AfterPay klantenservice.

De transactiekosten voor deze betaalwijze met AfterPay zijn GRATIS.

Kan ik als bedrijf ook gebruik maken van AfterPay?
Ja. U kunt als bedrijf ook gebruik maken van deze betaaloptie.

Wat houdt de autorisatie voor een digitale acceptgiro in?
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het Privacy Statement van AfterPay. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met een digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk met een ander betaalmethode afronden. Mocht u vragen hebben over de autorisatie, dan kunt u contact opnemen met AfterPay klantenservice.

Hoe betaal ik de digitale acceptgiro?
Van onze betaalpartner AfterPay ontvangt u via e-mail een digitale acceptgiro om uw bestelling te betalen via DigiAccept of iDEAL. Ook kunt u deze digitale acceptgiro via tele- of internetbankieren voldoen. Vermeld dan wel duidelijk het AfterPay kenmerk dat op de factuur staat.

Kan ik een buitenlands rekeningnummer invullen tijdens het bestelproces?
Nee. Alleen bankrekeningnummers uit Nederland worden geaccepteerd.

Wat is de betalingstermijn van een digitale acceptgiro?
AfterPay hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht: Kijk voor actuele informatie op de AfterPay website.

Hoe werkt de retournerings procedure bij digitale acceptgirobetalingen?
U kunt het artikel retourneren door deze naar ons terug te sturen. Wanneer wij het product in goede orde hebben ontvangen zal de betalingsverplichting worden opgeheven.

Bij wie kan ik terecht voor vragen over mijn betaling?
Met vragen over de status van uw betaling of andere vragen over deze betaalwijze, kunt u altijd contact opnemen met AfterPay.

Wat is DigiAccept?
DigiAccept is een digitale factuur per e-mail waarmee u met slechts in enkele stappen kunt afrekenen via internetbankieren. Via de betaallink in de DigiAccept komt u via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. De DigiAccept geeft altijd de actuele betaalstatus aan.

Is betalen met de digitale acceptgiro van DigiAccept veilig?
Ja, betalen via DigiAccept is veilig, want u rekent af via internetbankieren. Door te klikken op de betaallink in de DigiAccept, komt u via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. Hier kunt u betalen zoals u gewend bent. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of alle betaalkenmerken, zoals begunstigde, rekeningnummer en het bedrag kloppen.

Wat kost betalen met DigiAccept?
Betalen met DigiAccept is voor u als ontvanger gratis.
loadingLoading...
To Top