Gratis verzending
vanaf € 50,-
14 dagen
bedenktijd
Het beste assortiment
voor uw werkplaats
Op werkdagen voor 16.00 uur
besteld, morgen in huis
Gratis verzending
vanaf € 50,-
14 dagen
bedenktijd
Het beste assortiment
voor uw werkplaats
Nieuws
 • 11 oktober 2017

  Oliefilter vervangen lastig? Welnee!

  Toolspecial.com presenteert namelijk enkele nieuwe, speciaal ontworpen merkspecifieke oliefilterdoppensets om eenvoudig oliefilterbehuizingen en oliefilters te vervangen. Maatwerk voor het vervangen van oliefilters!
  Lees verder »

 • 04 oktober 2017

  Uit de brand met deze nieuwe gloeibougieverwijderset

  We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: ben je gloeibougies aan het vervangen, breekt de stift van het exemplaar dat hardnekkig vastzit af. Gelukkig heeft Toolspecial.com de oplossing: de gloeibougiestiftverwijderset AT41050.
  Lees verder »

 • 21 september 2017

  Toolspecial actiemagazine oktober 2017

  Bekijk hier het nieuwste toolspecial actiemagazine met daarin de bandenwisselweken o.a een balanceerapparaat (BP67 PLUS) en een nieuw wielslotboutverwijderset (AT42025) en de populaire slagmoersleutel (9012-1SPC). Het actiemagazine is geldig van 21 september t/m 25 oktober 2017.
  Lees verder »

 • 24 augustus 2017

  Welke krik kies jij?

  Bij de aanschaf van een garagekrik leg je de specificaties van verschillende kriks naast elkaar. Kies jij voor alleen voor de prijs? Of toch voor hefcapaciteit? We zetten wat keuzecriteria op een rij.

  Bij de keuze voor een nieuwe garagekrik stelt iedereen andere eisen. Dat is geheel afhankelijk van toepassing van de nieuwe krik. Capaciteit is het eerste criterium wat belangrijk is voor een eerste schifting. Gebruik je de krik voornamelijk voor personenauto’s, dan is een capaciteit van 1,5 of 2 ton al gauw voldoende. Komen er veel ‘zware jongens’ zoals SUV’s in de werkplaats? Dan kies je eerder voor een garagekrik van 3 ton. Ga je regelmatig zwaardere voertuigen liften, zoals bedrijfsauto’s en landbouwvoertuigen, dan luidt het advies om voor een meer industriële krik van 5 ton te kiezen. Voor extreme gevallen kun je zelfs een werkplaatskrik met een hogere capaciteit kiezen.
  Lees verder »

 • 23 augustus 2017

  Toolspecial actie magazine september 2017

  Bekijk hier het nieuwste toolspecial actiemagazine met daarin super aanbiedingen o.a een nieuwe garagekrik 3 ton (28030-PU) en gereedschapswagen met 3 gevulde lades nu met GRATIS 1/2"-slagmoersleutel (9012 M) en 1/2" momentsleutel (5122-2CT)! Het actiemagazine is geldig van 24 augustus t/m 20 september 2017.
  Lees verder »

 • 22 augustus 2017

  Airco lekdetectie: UV tracer versus formeergas

  Wanneer koel- of aircosystemen onvoldoende of helemaal niet meer werken is lekkage meestal de oorzaak. Het is dan van groot belang deze lekkages snel en efficiënt op te sporen voordat deze tot kostbare klachten leiden. Hoe spoor jij deze lekkages eigenlijk op?
  Lees verder »

 • 09 augustus 2017

  Getest door de techneut: Dreumex Sensitive

  Met de handen werken geeft voldoening. Maar diezelfde handen hebben het zwaar achteraf; kloven, uitslag en uitdroging zijn aan de orde van de dag. Dreumex claimt die klachten op te kunnen lossen met een nieuwe handreiniger voor de gevoelige huid. Werkt dat? Twaalf AMT-lezers namen de proef op de som.
  Lees verder »

 • 08 augustus 2017

  Draadloze elektronische stethoscoopset

  Sommige symptomen zijn niet zichtbaar, maar wel hoorbaar. Ook voor de automobilist. Maar waar komt het vandaan? Dat is vaak niet eenvoudig te benoemen en kan voor een eindeloze zoektocht onder de auto zorgen. Met de draadloze elektronische stethoscoopset (art. STE97215) is de bron snel gevonden.
  Lees verder »

Blog archief
loadingLoading...
To Top