Gratis verzending
vanaf € 50,-
14 dagen
bedenktijd
Het beste assortiment
voor uw werkplaats
Op werkdagen voor 16.00 uur
besteld, morgen in huis*
Gratis verzending
vanaf € 50,-
14 dagen
bedenktijd
Het beste assortiment
voor uw werkplaats
Nieuws
 • 06 december 2017

  Tijdig remvloeistof verversen biedt alleen maar voordelen

  Garagebedrijven slaan het verversen van remvloeistof regelmatig over, zo blijkt uit de analyses van WESP. WESP-consultant Ad Vane adviseert om remvloeistof altijd volgens het onderhoudsschema te vervangen. “Zo houd je het remsysteem in goede conditie en verklein je de kans dat de klant met een dure reparatie wordt geconfronteerd. Bovendien is het een commercieel aantrekkelijke klus voor de werkplaats.”
  Lees verder »

 • 23 november 2017

  Toolspecial actiemagazine december 2017

  Bekijk hier het nieuwste toolspecial actiemagazine met daarin Hazet en Porsche limited editions.
  Lees verder »

 • 21 november 2017

  Zeer efficiënte opzuig- en afgeefpomp

  Snel vloeistoffen zoals rem-, motor-, versnellingsbak- of stuurbekrachtigingsolie en koelvloeistof verpompen? Maak dan gebruik van een quickflow-pomp, zoals de multifunctionele vloeistofpomp voor op de (accu)boormachine. De opzuig- en afgeefpomp AT71196 is een hoog efficiënte tandwielpomp die geschikt is voor de meeste vloeistoffen tot 80 °C (behalve benzine). De pomp is voor vele toepassingen inzetbaar, niet alleen automotive, maar denk dan ook aan maritieme-, industriële en huishoudelijke toepassingen. De pomp is gemaakt van robuuste componenten en daardoor zeer geschikt voor hoge snelheden. Om een hoge doorstroom mogelijk te maken, kan de pomp met behulp van de bijgeleverde universele adapter aangedreven worden door de meeste accuschroefboormachines. Daarnaast is het dankzij een uitklapbare fixeersteun mogelijk om de pomp aan te drijven met een 3/8"-luchtratel.
  Lees verder »

 • 19 november 2017

  XXL pincet: extra handje op de werkplek

  Soms zijn de meest simpele tools het meest waardevol. Boutje of moer laten vallen op een schijnbaar onbereikbare plek? De XXL-pincet biedt uitkomst. Toolspecial levert sinds kort het handige werkplaatshulpje AT45105. De Mantus™ XXL-pincet is een veelzijdige tool dat vervaardigd is uit chirurgisch roestvrijstaal met gekartelde, in elkaar grijpende koppen en een 35 cm lange handgreep. Uitermate geschikt om in beperkte ruimtes draden, pakkingen, buizen, tools, klemmen, moeren, bouten, etc. te grijpen. De twee uiteinden van de megagrote pincet zijn voorzien van een schurend oppervlak dat daarmee ook zeer bruikbaar is om corrosie weg te schrapen van verschillende oppervlakken.
  Lees verder »

 • 06 november 2017

  Tim en Tom Coronel met zijn tweeën in ‘The Beast’ naar Dakar-rally

  En toch is het weer een buggy geworden waarmee de tweelingbroers Tim en Tom Coronel van 6 tot 20 januari aanstaande aan de Dakar-rally gaan meedoen. Echter ditmaal gaan zij in Zuid-Amerika niet meer afzonderlijk op pad maar nemen beiden plaats in de auto die zij bij Jefferies Racing in het Californische Apple Valley hebben laten bouwen. Ook die heet weliswaar op basis van het reglement van het Amerikaanse baja-comité SCORE een buggy, maar in plaats van hun frèle solo-buggy’s heeft deze wagen zo’n Hummer-achtig en bruut uiterlijk dat hun nieuwe kindje al liefkozend ‘The Beast’ wordt genoemd. bron: coroneldakar.nl
  Lees verder »

 • 31 oktober 2017

  Eenvoudig dichtzittende smeernippels open krijgen

  Toolspecial levert nu een simpele herstelset waarmee je snel en eenvoudig smeernippels gangbaar maakt. Je bent er vast ook wel eens mee geconfronteerd: tevergeefs proberen om vet in een smeerpunt krijgen. Wat blijkt: de boel zit hopeloos verstopt. Met de herstelset AT45100 behoort dit nu definitief tot de verleden tijd.
  Lees verder »

 • 24 oktober 2017

  Toolspecial actiemagazine november 2017

  Bekijk hier het nieuwste toolspecial actiemagazine met daarin super aanbiedingen o.a Sonic gereedschap Steek-ringsleutelset (601401) en de acculoze startbooster 450A, nu afgeprijsd (DSR108) en de veerspanner 1.800 kg nu met gratis lamp!(11.0005) Het actiemagazine is geldig van 26 oktober t/m 22 november 2017.
  Lees verder »

 • 24 oktober 2017

  Toolspecial actiemagazine november met Coronels keuze!

  Ook Tim Coronel is ‘Gek op gereedschap’ en gebruikt in de Dakar Rally al ruim 10 jaar het gereedschap van Toolspecial in de woestijn. Daarom hebben we Tim Coronel de lastige vraag gesteld om de beste en handigste gereedschappen uit het assortiment te kiezen. Coronel’s keuze is te vinden in de Toolspecial november en december editie via de speciale Coronel’s keuze button. Deze artikelen zijn ook nog eens speciaal geprijsd.
  Lees verder »

Blog archief
loadingLoading...
To Top