• Op werkdagen voor 16.00 uur
  besteld, morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Het beste assortiment
  voor uw werkplaats
 • Thuiswinkel waarborg

Redline Detection

Redline Detection
Ben je op zoek naar een rookmachine automotive? Bekijk dan eens de Redline Detection Rookmachines. Deze detecteren makkelijk en snel lekkages in diverse systemen door middel van rook te produceren. De hele Redline Detection serie bestel je gemakkelijk en snel online.

1 product

 1. Koelsysteemtester
  Onze prijs
  € 180,29 € 149,00
  Op voorraad

1 product

Stankproblemen en lekkages opsporen

Wanneer je stankproblemen of lekkages in de auto wilt opsporen, kan je gebruik maken van de Redline Detection Rookmachines. De diagnose machines vul je bij met de Redline Detection rookvloeistof. Met de Rookmachine Powersmoke Pro kan je zowel hoge- als variabele druk testen. Hij is geschikt voor zowel personenauto’s als zwarte vrachtauto’s.

Redline Detection rookmachine morgen al in huis?

Bestel Redline Detection eenvoudig online bij Toolspecial. Wij beschikken over het beste assortiment voor jouw werkplaats. Heb je vragen over Redline Detection of over andere merken? Twijfel dan niet en neem contact op met onze deskundige klantenservice. Voor vragen kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Voor vragen kun je uiteraard ook altijd een mail sturen. Wij zullen er alles aan doen om jou de beste service te verlenen.