• Op werkdagen voor 16.00 uur
  besteld, morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • 14 dagen
  bedenktijd
 • Het beste assortiment
  voor uw werkplaats
 • Thuiswinkel waarborg

Bessey

De geschiedenis van BESSEY
BESSEY Group
is ontstaan uit het al lang bestaande bedrijf Bessey & sohn. In 1936 begon het bedrijf met de productie van handgereedschappen. Het eerste product was een kneedbare gietijzeren schroefklem van BESSEY. Al snel volgden er vele andere lijmtangen en lijmklemmen. Wie zich niet meer verbeterd, is ook niet meer goed“ – deze uitspraak van bedrijfsoprichter Max Bessey is dé leidraad voor hoe zij werken. Elke dag opnieuw. Al meer dan 100 jaar produceren zij span- of kniptechniek. Je zult zeker enthousiast worden over de ongeëvenaarde innovatieve oplossingen en de bewezen BESSEY-kwaliteit. Profiteer ook van de voorsprong van BESSEY op het gebied van gereedschap innovatie, dankzij de beste ideeën en de beste kwaliteit. Ervaar zelf waarom men in de branche nog altijd zegt: “BESSEY. Gewoon beter.“

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarvoor gebruik ik lijmklemmen en lijmtangen van BESSEY?

Door onderdelen op elkaar te drukken na het gelijmd te hebben kun je de onderdelen verlijmen. Uiteraard is hier een handige gereedschap tool voor ontwikkeld. Met lijmklemmen en lijmtangen kun je onderdelen vastklemmen. Hierdoor hou je naast het lijmen de handen vrij. Met lijmklemmen en lijmtangen is er meer mogelijk dan alleen verlijmen. Zo kun je het ook gebruiken om materialen te fixeren bij het zagen en monteren. Er zijn verschillende soorten lijmklemmen en lijmtangen. Zo is er de traditionele lijmtang, de snelspan lijmklem, de eenhandklem en de veerklem. Een snelspan lijmklem is met name geschikt voor lichte werkzaamheden. Een eenhandklem is erg handig aangezien de klem met 1 hand bediend kan worden. Hierdoor wordt er altijd een hand vrijgehouden.

Toolspecial: verzending & bezorging

Wanneer een bestelling bij Toolspecial inclusief de betaling voor 16:00 wordt geplaatst, wordt de bestelling dezelfde werkdag verstuurd vanuit ons distributiecentrum. Via DHL wordt de bestelling geleverd op het aangegeven afleveradres.