Toolspecial actiemagazine

Toolspecial actie magazine 24 september t/m 16 december 2020

 

 

 

Het Toolspecial magazine, geldig van 24 september t/m 16 december 2020, staat vol met nieuwe producten, specials en thema's zoals veilig werken en winter.

Veilig werken

In dit Toolspecial magazine is een thema opgenomen specifiek gericht op veilig werken. Het is van belang dat de monteur zijn werk veilig kan doen, waar ook door de wetgever op gecontroleerd wordt. Echter is de monteur zich niet altijd bewust van de risico's. In het huidige magazine heeft Toolspecial daarom een uitgebreid assortiment met producten die voorzien in een veilige werkomgeving!

Nieuw: Sonic MSS+

MSS+ is de trots van Sonic op het gebied van modulaire opbergsystemen. Deze hoogwaardige productlijn is ontworpen voor de échte professional, die niets minder accepteert dan het beste. Het systeem is modulair op te bouwen met een brede keuze aan modules, elementen en specificaties. De opstelling kan compleet gemaakt worden met het Sonic Foam System; het juiste gereedschap, in de juiste samenstelling, efficiënt ingedeeld in de opstelling. Zo wordt in iedere werkplaats de perfecte werkplek gecreëerd met maximale efficiëntie.

 

 

            Download het actiemagazine (PDF)